top of page
  • birgittehorn

Grønt julebord med kongler i fokus!

Oppdatert: 1. nov. 2023

Jeg har laget mange julebord, men noen ganger kjennes det bare helt riktig! Som når du ikke klarer å la være - og bare MÅ ut og kjøpe tallerkener til enda ett nytt servise fordi det går i dine farger og det du elsker mest:

Granbar, grønt og kongler!

Så her er det, drømmebordet mitt, Julen 2022, jeg ble veldig happy med dette julebordet, og det blir nok ikke første gangen dere får se dette serviset!

1. Servise og bestikk

Serviset er fra Magnor og heter Nostalgi, designet av bl.a. Halvor Bakke. Bestikket er arvesølvet mitt fra mamma.


2. Glass

De grønne vinglassene er fra Jotex, og person-akevittflasker fra Hadeland har vi spart på i flere år og har til mange.

3. Duk, matter og servietter

Jeg elsker jo kongler, og primærfargen min på hytta (inkludert sofaen) er grønn, så dette serviset var bare helt riktig hos meg og da klinker jeg til med en grønn duk og grønne linservietter fra Broste Copenhagen med en liten granbarpynt på. De fine rustikke serviettringene har jeg kjøpt på Josefine på Gol - en veldig bra interiørbutikk!

De svarte jutemattene er fra Home&Cottage.


4. Midt på bordet

En grangirlander pryder midten fullspekket med kongler i alle størrelser (og varianter (de største har jeg plukket selv i Spania) , og en såkalt "center-piece" med kongler oppi .


Jeg danderer med flere te-lysetaker i grønntoner alle sammen, og 2 konglelysestaker med grønne lys. Der. Da er jeg i mål!

Der. Da er jeg i mål!


Og selv om julebordet mitt fra i fjor som gikk i rustrødt med fugler og natur ble veldig koselig, så ga dette meg en indre ro.

Helt nydelig julebord syntes jeg det ble!

36 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


tree-plant-wood-texture-leaf-flower-970914-pxhere.com.jpg
bottom of page