top of page
  • birgittehorn

Invitér til en gul påskelunsj!

Oppdatert: 15. feb.

PåskelunsjGule elementer. Hytte. Sol. Besøk. Påskelunsj.

Mer skal det ikke til for å komme i den rette påskestemningen.

Midtpartiet av bordet bugner av små og store flasker med gule tulipaner og Gerberaer i. Flaskene er en samling av brukte vinflasker og saftflasker, oljeflasker og gamle melkeflasker, noen kjøpt på gjenbruken, noen samlet selv.

De beige tallerkenene fra HM Home er satt på dekketallerkener i kurv, og under det igjen, påskegule matter av det slaget du får for 20,- pr. stk. overalt nesten. Bestikket er mitt vanlige Hardangerbestikk (Nina) tredd inn i filt-kaniner, som jeg fikk dilla på å lage til jul. Du kan se de her i både jul og andre varianter. Rutete, søte servietter lyser opp og en stilk gåsunger gir siste påske-feelingen.

Gule T-lys er satt oppi diverse glass som egentlig ikke er t-lysestaker, men man tar jo hva man har! Grønne, fine vinglass, og vannglass er fra Jotex.

Detaljer: Den ene påskekyllingen jeg har, har fått komme frem sammen med et par hyssing-egg jeg har laget selv, lysestaker, metall-egg og påskeliljer som snart springer ut pryder enden av bordet - og som nevnt masse Gerberar, de er så fine!


Værre trenger det ikke være...

Gult, påskelunsj, koselig og enkelt!

55 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


tree-plant-wood-texture-leaf-flower-970914-pxhere.com.jpg
bottom of page