top of page
  • birgittehorn

Hytte-peiskos!

Oppdatert: 1. jun. 2022

Litt om hyttas stue.

En lang, stor sofa må man ha på hytta, ikke sant? Vi fant drømmesofaen på Home & Cottage, og valgte et mørkt grønt velourstoff. Den er myk og god med sjeselong som Balto elsker å ligge på og se ut på fjellet!

Settebordet glir perfekt inn med sitt litt røffe preg i jern. Det er fra Møbelringen med en svart og en litt kobberaktig bordplate.


Tinnlysestakene fikk vi til bryllupet vårt og skålen i tre er en genuin gammel, malt antikk skål. Hasselnøtt-skålen med lokk fant jeg til 20,- på Fornebu gjenbruk, t-lysestaken er fra Bohus.


For at ikke alt skulle bli svart, brunt og grønt, måtte jeg ha en komplimentær-farge, og jeg valgte da rustrødt på noen puter. Det henter inn fargen i bildet, henter inn den litt gamle rødfargen på trauet, og vil bli fint når høstfargene ute kommer!

Gardinene er typen Mali fra Kid, i grønn velour, og liftgardinene har jeg bestilt etter mål på uniggardin. De er ikke helt lystette, samtidig som de dekker godt for solen.


En grønn, gammel vinballong huser vinkorker. Jeg elsker jo kork, og har et helt kork-innlegg her på bloggen!


Jeg elsker lampene mine fra Lama Interiør! Og lampeskjermene i kuskinn. Den ene (både lampen og skjermen) kjøpte jeg for 10 år siden, og gleden var stor da jeg fant samme til stålampen så mange år etter. Veldig fint med metall innside.


Peisen er svart og fin, og jeg elsker å tenne den døgnet rundt.


Vedkurven i skinn er fra Home & Cottage, og kisten kjøpte vi på finn.no for kun 500,-. Den er fra 1800-tallet og her lurte nok selgeren seg selv ...


Hytteboka er på plass, den har ligget i kjelleren i 15 år og ventet på et hjem. Jeg kjøpte den egentlig som en presang, men ombestemte meg.


På veggen har jeg litt ulike bilder og lykter og litt annet som jeg er veldig fornøyd med, men de kan dere lese mer om på bloggen om detaljer og veggting!


Nyeste tilskudd er den brune skinstolen, en såkalt Sommerfuglstol. Den er vi fornøyd med og særlig fordi den var satt ned 2000,-! Den er litt hard i skinnet enda, satser på at den blir mykere etterhvert.

Og sånn er utsikten vår fra de 3 vinduene i stua på vinteren

....man må jo bare elske fjellet, eller hva?

86 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle

1件のコメント


photo lab
photo lab
2020年11月10日

veldig interessant blogg. Takk for at du delte nyttig informasjon. Jeg elsket det. I tillegg vil jeg dele noen gode tips for redigering av ekte Astate-bilder. Det fortjener oppmerksomhet https://fixthephoto.com/real-estate-photo-editing-services

いいね!
tree-plant-wood-texture-leaf-flower-970914-pxhere.com.jpg
bottom of page