top of page
  • birgittehorn

Hyttejul utendørs!

Oppdatert: 13. des. 2020

Hvordan dekorere til en skikkelig rustikk og hyggelig fjelljul også utendørs?

Nytt for meg dette, men jeg gikk igang med stor iver!

 

Først fikk portstolpene "nytt liv" med Julenek. Rundt disse knøt jeg grønne bånd. Jeg vet de kanskje skulle vært røde, men nå er det nå engang sånn at jeg har grønn jul her på hytta og ikke rød, så da matcher vi det ute også!

En stor dørkrans i ekte granbar og litt kongler preger ytterdøren.

I inngangspartiet satte jeg også noen stubber vi har fått fra hyttebyggingen i området, og de ble til fine "pidestaller" med granbar, jutetau og lykter. Skikkelig julstemning!

veggene henger ulike kranser og stjerner...


På forsiden av hytta fikk terrassestolpen lyskjede, men jeg valgte og ikke ha lyslenker rundt hele terrassen, jeg syntes det blir litt overkill...

Hvis ikke dette innbyr til gløgg eller kakao alla Birgitte og kos, så vet ikke jeg!


På baksiden står bålpanna, og her koser vi oss også, i like stoler, litt lykter, melkespann, skinn og puter - lunt og avsides mot en stor myr uten en nabo i sikte!

- og sist, men ikke minst, så har det store grantreet vårt ute blitt pyntet. Det er ikke mindre enn over 6 meter høyt, og med en kreativ mann som brukte et rør som han tredde lenken gjennom og så feste den oppe og gikk rundt, så ble det områdets fineste juletre!

Utejul på hytta er kort fortalt lykter og melkespann, kongler, vedkurv, bålpanne og dype gode Arondiac-stoler med deilig skinn og pledd i.


GOD HYTTEJUL til alle der ute fra oss i Winter Wonderland!

114 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


tree-plant-wood-texture-leaf-flower-970914-pxhere.com.jpg
bottom of page