top of page
  • birgittehorn

Hyttejulebordet!

Oppdatert: 15. des. 2020

Da nærmer det seg den store kvelden, og her ser du hvordan mitt bord nesten blir på selveste julekvelden. Jeg skal bare bytte ut bestikket med sølvtøyet etter mamma som døde i september. Blir en trist, vond og rar første jul uten henne, men koselig at vi kan bruke noe vi har arvet på denne kvelden:)

Første julen i egen hytte på fjellet!

De rustikke, litt brun-oransje reinsdyrene og kongle-lysestakene kjøpte jeg på Interiørland på Leira, der har de så mye fint!

I midten ligger rett og slett en oppklippet strierull, og sammen med granbar, t-lysestaker og kongler blir det skikkelig natur-fint!

Glasskuppelen er fra Konzept HP på Frogner, en liten butikk som bugner av flotte ting. Den er for anledningen fylt med kongler, men har ubegrensede muligheter!

De lysegrønne serviettene i lin er fra Broste Copenhagen og en liten falsk tyttebær-kvast (eller tistler?) er lagt på kanten. Siden jeg ikke hadde 6 serviettringer, lagde jeg bare en dekorativ knute på de.


På hytta har vi bare ett servise, men det er jo bare helt toppers til mitt rustikke julebord. Glassene er ulike, 2+2+2 - jeg har ikke 6 like, men det funker sååå bra og mikse!


Har du lyst og se flere julebord jeg har laget?

Eller hvordan jeg pyntet treet mitt i år?


Hvordan blir ditt julebord i år?

GOD JUL!

134 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle

1 comentário


Cecilie Pindsle
Cecilie Pindsle
17 de dez. de 2020

Fin blogg, søster. Du er flink.

Curtir
tree-plant-wood-texture-leaf-flower-970914-pxhere.com.jpg
bottom of page