top of page
  • birgittehorn

Jeg bare elsker kongler!

Oppdatert: 19. aug. 2023

En oktober vi var i Syd-Spania, der Espens familie har en leilighet, var det tydeligvis den tiden på året da konglene faller ned.

For meg er kongler symbolske!

Årsaken for reisen var min svigerfars bortgang, noe som jo var trist, men den julen pyntet jeg rundt med alle de flotte konglene vi plukket da - store, velformede og dekorative kongler ble sprayet, malt, forsølvet og fikk fake-sne på seg, og etter det har jeg bare elsket kongler, det ble liksom noe symbolsk med de.

Kongler dekorasjon
Kongler

Kongler passer godt i dekorasjoner sammen med granbar, bark, mose, svibler, julestjerner og sukkulenter, men ellers bare plasserer jeg de rundt og lar de fortelle sin egen historie!


De kan brukes til alle årstider, men hører best hjemme til høst og jul!


Kongler dekorasjon
Dette er fra noen dekorasjoner jeg fiksa til jobben min når vi hadde en get-together der før jul i 2017.

Kongler er som nevnt supre til lysestaker - som de jeg har hengt her på 2 av mine fineste og høyeste lysestaker. De er enkelt laget med hyssing, kongler, litt falsk granbar, et par bjeller og valnøtter.


Eller hva med en enkel hyssingtråd med kongler i hver ende? Eller bare legge en konglekrans rundt noen staker på bordet? Enkelt, naturlig og pent! På et av bildene ser du også et kongleservise som jeg er veldig glad i.

Jeg har også laget egne kongler til treet, konglelykter, konglekuler, konglebilde og mye annet med kongler, du kan f.eks se flere dekorasjoner jeg har laget med kongler i her.


Kongler kan brukes til så mangt, bruk kreativiteten din!

487 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


tree-plant-wood-texture-leaf-flower-970914-pxhere.com.jpg
bottom of page