top of page
  • birgittehorn

Kreativ Vår!

Oppdatert: 24. jun.

Det har blitt lysere tider. Krokus, hvitveis og hestehov stikker frem og jeg for min del kjenner at kreativiteten bobler!

Jeg håper jeg kan inspirere deg litt i denne nedstengte tiden med mine forslag til små vår-ting du kan gjøre!

1. Plante ut urter!

Du kan enten kjøpe på hagesentrene og plante ut, de fleste har 3 for 100,- eller du kan rett og slett så selv. Alt du trenger er noen poser frø, litt jord og et enkelt plastdrivhus (kr. 80 på Mestergrønn), noen morsomme pinner til å markere det som kommer opp også er du i gang!


2. Slipp ut blomsterengfrø!

Har du en ledig krok, en skråning eller et rufsete fellesbedd utenfor blokka? En tufs rundkjøring eller en flekk uten mål og mening - sleng ut litt blomstereng-frø, da blir både biene og oss mennesker glade!


3. Lag en fin hårkrans av markblomster!

Det er mye enklere enn du tror.

4. Finn noen gøyale glass og lag deg gode, sommerlige smoothies!

Disse var opprinnelig luktelys med ananas-smak fra LAGERHAUS som jeg vasket og rengjorde! Ikke noe smaker mer sommer enn en frisk smoothie! Ellers er det jo på tide å bytte ut kaffe-latten med en deilig iskaffe!

5. Lag en morsom sommerlig krans til utedøren!

Det er ikke bare til jul vi trenger å pynte ytterdøren!


6. Pynt opp terrassen med litt farger!

- jeg elsker gult, og apropo gult - jeg elsker alt som smaker og minner om sitron, og disse koppene står på ønskelisten, fra ByOn. Ellers er det jo et kult tips og lage blomstervaser med sitronskiver! Men husk at her er det vase inni vasen, også danderes sitronene rundt i den ytterste!

8. Og selvfølgelig - dekk sommerlige bord ute og inne!

Selv om jeg elsker å grille, så er skalldyr favoritten og jeg benytter mange fine dager til å spise dette på kreative vis, som f.eks. en nydelig skalldyrsalat! Se mitt fine skalldyrbord her!

Flere ideer?

Pynt opp med koselige lyslenker ute, og lys opp lange vår/sommerkvelder! Jeg fant en veldig fin artikkel hos JYSK om dette.

Og for all del - drikk vin og kos deg med det antall venner som er mulig i disse tider!

Ha en finfin VÅR!

36 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


tree-plant-wood-texture-leaf-flower-970914-pxhere.com.jpg
bottom of page