top of page
  • birgittehorn

Mitt alt-i-ett utebord på hytta!

Oppdatert: 24. jun.

Nå altså.

Etter 4 år har jeg landet hvordan utebord jeg trenger på baksiden av hytta. Et bord der jeg kan stå og fikse og plante om litt, lage små kreative prosjekter, håndtere grener og mose, lage kranser, plassere krukker osv.

Dekorativt arbeids- og avlastningsbord med vinhull!

Bordet må også kunne brukes til avlastningsbord når vi sitter bak her, i denne hyggelige kroken mot myra og fyrer i utepeisen fra Espegaard. Også må det jo være litt dekorativt.

Utebord
Og du, i disse U-blokkene er det jo jommen meg plass til vin også!

Prosjektet er som følger:

3 trykkimpregnerte terrassebord kappes i størrelsen du vil ha bordet.

Mine er trykkimpregnerte så enten lar jeg de være til de får den grå patinaen som gulvet, ellers venter jeg litt og beiser de brune.


Jeg brukte Leca U-blokker som lager smarte "hull" når de stables, satte 1 blokk nede som ben, og 1 oppå. Så en hylle, også 3 blokker oppå der og til slutt topplata. Mitt bord ble da B130 x H110 x D40.


På toppen får noen lykter plass, et etasjefat fra Ib Laursen fylt med kongler (jeg bruker kongler til alt!) og en fin plante i en kurvpotte. Hageredskaper i en liten Norges-kasse.

Jeg har brukt hullene til vin og til noen fake kvister som tyter ut, men her vil det nok havne mer inni etter hvert som jeg tar bordet i bruk.


Over utebordet har jeg hengt et espalier fra Felleskjøpet som jeg festet litt greiner øverst på. Her kan jeg henge litt forskjellige ting på, pluss at jeg har surret en ledlyslenke på batteri på, så det blir koselig om kvelden.

Terracottakrukker er et must på hytta og her stabler jeg de lett sammen med andre potter, kurver, fat og trau. Kurven fra JYSK er i plast, men ser helt ekte ut - til div. redskaper, jord, etc. En vinglassholder fra Jotex er montert under toppplata - genialt!


Dette prosjektet dekket alle mine utebehov, jeg bare elsker det.

Et dekorativt alt-i-ett utebord er helt GULL!

12 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


tree-plant-wood-texture-leaf-flower-970914-pxhere.com.jpg
bottom of page