top of page
  • birgittehorn

Lag et høstbord med selvlaget dekor!

Oppdatert: for 5 døgn siden

Jeg prøver meg på en ny kreativ aktivitet hver sesong, og i år ble jeg inspirert av høstblader laget av selvherdende leire. Du kan se hvordan jeg lagde de her, men så kommer det morsomste - og det er jo å ta de frem og dekke et fint høstbord!

Okergult, brunt og høstblader i leire!

Okergult og brunt. Det er vel høst? Ikke alle steder blir det skikkelig oransje høst, for f.eks. bjørka blir jo helt okergul. Derav min inspirasjon.

Høstbord
Høstfarget bord med leireblader!

Jeg bruker høstbladene i leire som jeg laget selv, sammen med kvister og grener i okergulaktige farger, og med mine fine gresskarlykter. Gren-gresskarene mine fra Nille er på plass og 2 fine garn-gresskar kjøpt på nett i okergule toner!

Løperen er en strie-løper og rundt pynten ligger en taulenke med led-lys De brune høstmattene i filt er fra Nille og under tallerkenene står dekketallerkener i kurv, kjøpt på finn.no.

Vinglassene. har jeg kjøpt på gjenbruken på Ål, og de gule vannglassene er fra HM Home.

De andre gule detaljene er fra litt her og der. De halvdype store tallerkenen med brun kant rundt er fra avfallsmottaket her på Gol, der jeg fikk reddet de før de gikk i containeren. Bestikket er i rust.

Serviettene er oransje-gule i lin, fra Broste Copenhagen, serviettringene er i kurv, fra gjenbruken på Ål.

Høstbord
Jeg elsker høstens farger!

Da er et nydelig høstbord med god høstmat klart for gjester.

Mitt høstbord i okergult og brunt!

15 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


tree-plant-wood-texture-leaf-flower-970914-pxhere.com.jpg
bottom of page