top of page
  • birgittehorn

Natur-påskebordet!

Påske er jo vanligvis gult og vårgrønt, men her har jeg dekket påskebordet bare i duse farger og naturmaterialer, og likevel fått det til å bli litt påske, syntes jeg!

Egg er gøy, godt og flott!

De 2 eggene i metall har jeg hatt i årevis men husker ikke hvor jeg fikk tak i de. Eggene i tre er fra Fosheim Interiør. I tillegg er det hvite terracotta-egg, noen kledd med hyssing på.

En linløper slengt ut litt "random" fra Home & Cottage i midten, og litt gåsunger, tulipaner og noen svibler får også plass.

De store tinn-lysestakene fikk vi til bryllupet vårt og de små er etter mamma. Lysene er ikke hvite denne gangen, for selv om jeg liker hvite lys best syntes jeg det av og til er gøy å bytte, det finnes jo så mange fine!


Dekketallerkener i kurv passer fint med tallerkener fra HM Home. Oppå tallerkenene ligger harer i filt jeg har tredd Hardangerbestikket igjennom. En artig vri som jeg fikk dilla på når jeg lagde disse til jul. Disse kan man jo lage i alle farger og til alle høytider og anledninger!

Vinglassene er fra Home & Cottage og vannglassene er fra Jotex. Serviettringene fant jeg på Fornebu gjenbruk, og serviettene i lin er fra Jotex.


Om ikke det oser påske her, så gjør de få påske-elementene sine sitt til at jeg kjenner at jeg ble fornøyd. Neste bord blir gult!


Hvorenn du er i påska -

Glad påsk fra meg og påskebordet i fjellheimen!

35 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commenti


tree-plant-wood-texture-leaf-flower-970914-pxhere.com.jpg
bottom of page