top of page
  • birgittehorn

Påske inne og ute til fjells 2021!

Oppdatert: 10. apr. 2022

Ute

Solen titter frem, det er ikke 25 minus lenger og jeg har fjernet vinterens spor og erstattet det med vårtegn.


Her ute (bak hytta) koses det i sola i påsken med en god bok, solbriller, pledd og noe godt og varmt i glasset! Jula varer helt til påske, så kanskje lager jeg gløggen vi ikke drakk til jul!

En stubbe blir bord til mine tulipaner i en gammel Kiellands-drops eske, som vi fikk kjøpe av en nabo.


Påskens godbok er en signert utgave av Nancy Hertz (en av skamløs-jentene) sin nye bok - jeg jobbet med henne for noen år siden, og er veldig stolt av henne og det hun har fått til, gleder meg til å lese den!

Vi griller pølser, fyrer bålpanna og koser oss!

Dørpynt alla Birgitte anno 1998

Jeg hadde en periode der jeg skulle male så mye på tre... Et av resultatene ble denne, og jaggu har den ikke nå fått sin renessanse på hyttedøren. Det er ikke bare til jul man trenger å pynte på døra, vettu - det kan gjøres til alle årstider!

Inne

Inne har eggene kommet frem på trollhasselgrener. Disse vakteleggene har jeg malt helt selv, du kan se hvordan her ... og ispedd noen gulmalte egg ble det fint!

Jeg lagde også noen fine terrakotta-egg med pålimte fjær i svart og hvitt som jeg ble rimelig stolt av i fjor. Se hvordan jeg gjorde det her


Påskeeggene i "sølv" har jeg hatt i mange år og syntes de passer enda bedre her på hytta. De kan åpnes, og brukes som vaser, man kan ta hyssing, gult bånd eller lignende rundt .eller fylle de med påskegodt.


Masse gule kyllinger er ikke akkurat min stil, men jeg har en stakkar som har fått være med i alle år, og den er jo litt morsom siden den kan henge på glass, vaser eller lys...


Bildet t.v.: Gjesterommet må også få litt påske-stemning!


Gule matter, gule servietter hører til, og du kan se hvordan jeg dekker påskebordet i år her


Andre påskebord jeg har laget og flere av mine påsketips og kreativ pynt kan du lese mer om på temasiden min PÅSKE, trykk her og bla deg nedover!


Da er det påske!

Påske er hytta, ski, solvegg og GUL kos!

76 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


tree-plant-wood-texture-leaf-flower-970914-pxhere.com.jpg
bottom of page