top of page
  • birgittehorn

Piknik i det grønne!

Sensommeren er deilig. Null mygg, mindre intens varme, klarere luft, og masse blomster, bær og frukt som er modne. Hva passer bedre da enn en piknik i det grønne? Og min piknik er faktisk ganske eplegrønn!

Sensommer-piknik!

Du trenger ikke kjøpe inn dyre piknik-kurver, men ta det du har. Jeg har en enkel piknik-kurv som jeg har brukt uten tilhørende utstyr, det har jeg kjøpt separat.

Den grønne etasjeboksen fra Habitat er helt genial til piknik og de 2 store tallerknene er fra Marimekko. De små + de grønne melaminkoppene er fra RICE, og det samme er det grønne bestikket.


Skrotnisse som jeg er, har jeg alltid samlet på sånne mini-ting, som små oljer, salt og pepper osv. - noe som alltid kommer godt med på piknik.


Piknik-teppet mitt er fra Jysk, og har en vanntett side. Passer fint enten man skal på stranden, på fjelltur, telt-tur eller bare piknik! I tillegg til teppe, har jeg tatt med en grønn spisematte som en forlenget duk eller noe, samt grønne servietter. En pute eller 2 hører med - og den tok Balto:)

Det finnes 1000-vis av måter å lage smart piknik mat på, jeg gjorde det enkelt med foccaccia med spekeskinke og brie, som jeg tok avispapir og wrappet rundt med hyssing, også hadde jeg litt gode bær og vannmelon, pluss noen fantastiske minikaker fra Mat So Klart her på Gol, der prisvinnende konditor Vilde lager godsakene.

I vinglassene fra Nille serverte jeg en alkoholfri, økologisk musserende fra Bahlholm med smak av eple og rabarbra, plassert i min vinkurv fra gjenbruken.


Vi hadde med noe av utendørs-utstyret på ferie, og i Åsgårdstrand hadde vi kjøpt ferske reker og fiskeaker og hadde en minipiknik ved sjøen på kvelden. Denne pikniken gikk til Mobrua, der det er fine gressletter og bademuligheter i Hallingdalselva.

Alt matcher og er dekorativt.

Piknik er kos og hygge, gode smaker og smak av sensommer!

8 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


tree-plant-wood-texture-leaf-flower-970914-pxhere.com.jpg
bottom of page