top of page
  • birgittehorn

(Påske)bordet fanger!

Oppdatert: 10. apr. 2022

Påsken har mange dager, og som 50% permittert og beordret til å holde oss hjemme i byen i påsken har jeg jo litt tid til å lage noen flere varianter for påskebordet.


Jeg lagde et litt retro svart og gult bord (se det her) for litt siden men nå går jeg helt andre veien. Hvite løpere, hvite tallerkner og MASSE grønt!!

Jeg elsker disse små kule-blomstene som heter Myrsine Africana. Jeg har "snaua" de litt til for å få de så runde som mulig, de vokser nemlig ikke ut runde....Mosekulene er falske, fra Nille. Ja, du leste riktig, falske - og de som kjenner meg godt vet at jeg digger falske ting så lenge de er FIIIINE!!!!!

Husfreden er ekte, superstor og flott. Vi får se hvor lenge den holder, jeg har en lei tendens til å drepe de veldig fort, men i disse isolasjons-dager trenger vi litt husfred, alle mann, haha!

Påske-eggene på tallerknene kjøpte jeg i fjor, de er med perlehønsfjær og ganske dekorative, ikke sant?


Serviset er mitt fine fra Villeroy Boch. Det er firkantet, tynt og fint. Glassene er jo mine yndlingsglass fra Åhlens, som dere sikkert har sett i alle mine andre blogger, men jeg elsker de, de er så fine, og jeg får ikke tak i de lenger. Heldigvis har jeg masse av det i kjelleren. De ble innkjøpt til en hytte hadde for evigheter siden på Helgeroa:)


Serviettene er hvite, vanlige papirservietter, de er fine og rulle med et sløyfebånd og en enkel stilk med gåsunger.


Bestikket kjøpte jeg nettop på Jernia, det er fra ØYO og er så godt å spise med!

Påske-eggene i stål har jeg hatt i mange år og syntes de er fine og dekorative. Lysestakene kjøpte jeg til jul i forskjellige høyder og størrelser, samt glass, svart og stål, men i dag hadde jeg bare disse 2 i svart til bordet, for å hente inn det svarte bestikket og det svarte i eggene.


Jeg vet jeg er litt for minimalistisk og sliter litt med å få til det det maximallistiske, men det er nå meg, - kanskje jeg kan få til det mer på hytta når vi engang kommer oss dit i disse corona-tider!


Uansett, vi drister oss til besøk av 2 venner i dag, med litt god avstand, håper dere liker bordet!


Jeg ønsker deg noen fine påskemiddager

Enten dere blir 2 eller flere....


50 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


tree-plant-wood-texture-leaf-flower-970914-pxhere.com.jpg
bottom of page