top of page
  • birgittehorn

Påskebord for 2 -coronatid 2020!

Oppdatert: 10. apr. 2022

Det var mange vi hadde ønsket kun sitte sammen med oss i timesvis ved dette bordet med god påskemat og et godt glass rødvin i påsken 2020, men det satte corona-tiden en stopper for og det ble kun et bord for 2, og vi gjorde det beste ut av det...

- men vi koste oss, det gjorde vi!

Svart er favoritten på borddekkingen min i byen, men denne gangen brukte jeg litt oransje-gult også. Med enkle grep, ting fra boden, litt nylaget påskepynt og litt vår-planter, så syntes jeg det ble det skikkelig fint.

De høye lysestakene ble kjøpt inn til en jul i både glass, stål og svart, men nå tok jeg bare frem de svarte og sammen med en svart vase med masse ekte gåsunger fra Floriss på Aker Brygge prydet de bordet.

Serviettbretting til påske er gøy, du kan se flere forslag her på servietter og tallerkenløsninger.


Jeg har lett lenge etter svart bestikk, og på Jernia fant jeg endelig et som var litt hold i. Det var siste esken, så jeg prutet og fikk 20% avslag. Digger det, det fra Øyo.


På gjenbruken for en tid tilbake kjøpte jeg disse oransje-gule vannglassene for 10,- pr. stk., og gleden var stor da jeg plutseligst på H&M Home at de hadde matchende vinglass! Litt retro-ish, ikke sant?

I små reir jeg hadde fra før puttet jeg en løk og litt timian rundt. Enklere blir det ikke!


Gåsunger er en av mine favoritter, og med litt vann i vasen så står de så lenge! Ellers må man jo ha litt grønt og tre inn mellom, også noe man kan henge egg på, f.eks de fine sorte og hvite fjær-eggene jeg har laget!


Litt minimalistisk og ikke så tradisjonelt, men likevel hint av påske, egg og vår.


Har du lyst og se andre påskebord jeg har laget?




Hvordan ser ditt påskebord ut?

Prøv deg frem, i disse tider kan det kanskje gi litt positiv inspirasjon å være litt kreativ?

Bordet fanger! God påske!

51 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


tree-plant-wood-texture-leaf-flower-970914-pxhere.com.jpg
bottom of page