top of page
  • birgittehorn

Januarsalg - løp å kjøp dekor!

Oppdatert: 22. jan. 2023

Lommeboken er alltid litt slunken i januar, så det kan jo by på litt problemer, men dersom du kan hoste opp noen små reserver er det NÅ du kan gjøre kupp på alt av hobby og dekor-ting, samt julevarer. Husk at dette er ting du senere kan bruke og kommer til å glede deg over!

F.eks. var jeg på Coop på Aker Brygge i går, der de solgte noen helt forferdelige tørre granbar-grav-kranser som var laget på sånne strå-rundinger. De hadde kostet 139,- og kostet nå 49,-. Jeg sa til butikksjefen der at han trodde vel ikke at de ville bli solgt nå??? Han tok poenget mitt og ga meg 2 for 1. Jeg renset de for tørre granbar og knusktørr mose og stash - og vippps; 2 nye kranser som jeg kan bruke til påske,17.mai og våren fremover - digger!


Hobbybutikker som Creative Company og Panduro har nå opptil 70% salg, og ikke minst er det flotte ting og få kjøpt rundt om i butikker som har salg på alle sine julevarer, f.eks på Kid.


I fjor fant jeg denne til en slikk og ingenting på Mestergrønn, og ikke minst mine fine løpere i fløyel som jeg i romjulen fant på 50% på Princess (249,- for 2) - elsker de!


Ikke noe å vente med her, altså - løp og kjøp!

18 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


tree-plant-wood-texture-leaf-flower-970914-pxhere.com.jpg
bottom of page