top of page
  • birgittehorn

Vinter-utekos på hytta!

Når gradestokken har sunket til litt mer normal vinter-temperatur er det tid for å kose seg ute! Jeg har rigget til med alt som gir glede.

Ikke mye som mangler her når vinter-ettermiddagen skal nytes ute!

Puter, skinn og pledd er på plass i Arondiac-godstolene. Jeg er spesielt glad i det rustfargede pleddet fra Møbelringen, og det rutete fra Nille er supermykt. Putene er fra Bohus og Home & Cottage, skinnene fra litt her og der.

De rustrøde kaffekoppene er fra Culina - jeg blir bare rett og slett glad av å se på de! Oppi har jeg laget Birgittes Hyttesjokolade som skal nytes med siste utgave av BoligDrøm og Kamille, snakk om utekos!! Det store brettet har jeg laget selv av en vinkasse jeg satte håndtak på, veldig enkelt og smart, ikke sant?

De hengende lampene er fra Jotex og går på batteri og gir et veldig fint, varmt lys. Utepeisen er fra Espegaard i rust, og hvis du bare er vant til bålpanne, har du noe godt i vente om du kjøper en av disse. Den varmer mye mer, for det første. På veggen henger litt ulike kranser, det syntes jeg gjør hyttestemningen perfekt.

Lyslyktene du ser på det lille runde bordet fra Nille som jeg malte svart (var i natur), har jeg laget selv, du kan se hvordan her. De er alle satt på et rundt trebrett fra Home & Cottage.

De 2 lyktene i rust er fra Halvor Bakke og ildkurven er også i rust.

Her blir jeg å finne i dag.

Nå skal den milde vinter-ettermiddagen nytes med utekos

7 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


tree-plant-wood-texture-leaf-flower-970914-pxhere.com.jpg
bottom of page