top of page
  • birgittehorn

Vinterfuglene inntar Julebordet!

Oppdatert: 5. nov. 2023

Inspirert av mine nye Fauna-tallerkener fra Porsgrunn Porselen, blir det naturlig å ta naturen inn på julebordet, men i år er det vinterfuglene som får hedersplassen.

Det er så koselig med fugler!

Jeg liker ikke sånne fake fjær-isopor-fugler, men disse i tre fra Nille, falt jeg for. Jeg tror det skal forestille rødstruper.

På langs har jeg lagt strierullen min som jeg kjøpte til fjorårets bord og selv om det er litt gjentagende, så er det en smal tarm langs hele midten av bordet som pyntes. Det er jo flott med enorme og overdådige "center pieces" over hele bordet som mange lager og tar bilde av, men det tar for mye plass!

1. Man skal jo se hverandre over bordet

2. Man må ha litt armslag til å spise

3. Man må jo ha plass til fat og tilbehør

Granbar, store og små kongler og kanelstenger pryder midten, sammen med ulike lysestaker; konglestaker, bark-kubbelys, små t-lysestaker og noen kubbelys satt rett på bordet. Lysfargen er rust, som jeg syntes henter fuglebrystene fint inn, samt mønsteret på tallerknene.

Kurvmattene er de samme firkantede jutemattene i svart fra Home & Cottage som jeg ofte bruker. Tallerkenene er som nevnt fra Porsgrund Porselen og heter Fauna, og jeg elsker mønsteret og fargene. De svarte linservietter er fra KID og henter inn mattene.


Sølvtøyet arvet av Mamma er nypusset og serviettringer i sølv matcher. Glassene er litt ymse, som vanlig er ingen like....

Da er alt klappet og klart for 6 fine julegjester til bords.

Vinterfuglene er på plass - nå kan julaften bare komme!

86 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

留言


tree-plant-wood-texture-leaf-flower-970914-pxhere.com.jpg
bottom of page